Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Η Σερραία Μαρία Αραμπατζή 13 χρόνια μετά τον «Όμορφο Κόσμο» επέστρεψε τηλεοπτικά

 


 

 

 

Η Μαρία Αραμπατζή, η μία εκ των πέντε που απάρτιζαν την 7η χρονιά τον «Όμορφο κόσμο», «αποκαλύπτει» το μυστικό της νεότητας ενώ έχει πλέον τη δική της εκπομπή και μια όμορφη οικογένεια.

Ο«Όμορφος κόσμος το πρωί» ήταν μια από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές πρωινές εκπομπές, η οποία ως επί το πλέιστον ταυτίστηκε με το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου που ήταν και ο βασικός παρουσιαστής της από το 2003 μέχρι το 2009, όταν και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Τα ηνία τότε της εκπομπής ανέλαβε μια ομάδα 5 ατόμων. Ήταν ο Νίκος Παπαδάκης, η Δούκισσα Νομικού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Αραμπατζή. Ωστόσο, η σύνθεση αυτή «άντεξε» μόνο για τη σεζόν 2009-2010 κι από εκεί κι έπειτα ο καθένας διάλεξε τον δικό του δρόμο.

Τι κάνει σήμερα το 5ο μέλος της παρέας του «Όμορφου κόσμου»;

Αν και για τους περισσότερους γνωρίζουμε τι κάνουν από τότε, τη Μαρία Αραμπατζή την είχαμε «χάσει» από τα τηλεοπτικά δρώμενα μέχρι που επανήλθε πριν λίγο καιρό με νέα εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του Action 24.

arampatzh_271126083_477915013762970_8039167996860616189_n.jpg

Ο γιος της είναι η μεγαλύτερη αγάπη της

Η ίδια έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Παντρεύτηκε με τον Ανδρέα Μήτσαινα το 2016 ενώ έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον μικρό Χάρη, ο οποίος σήμερα περίπου 3 χρονών. Η παρουσιάστρια του έχει μεγάλη αδυναμία και αυτό φαίνεται αν κάνει κανείς μια «βόλτα» στο προφίλ της στο Instagram, αφού οι περισσότερες φωτογραφίες είναι με εκείνον αγκαλιά.

Η απουσία από την τηλεόραση και η φρέσκια εμφάνισή της

Η Μαρία Αραμπατζή έλειπε αρκετά χρόνια από την τηλεόραση, κάτι που σχολίασε και σε πρόσφατη συνέντευξή της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι ενθουσιασμένη. Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην ενημέρωση. Ταυτόχρονα, όμως, αισθάνομαι και μεγάλη ευθύνη διότι θέλω να δικαιώσω την επιλογή όσων με εμπιστεύτηκαν, αλλά και τη δική μου επιλογή που ήταν ανέκαθεν η ενημέρωση».

arampatzh.jpg

Παράλληλα, η ίδια βρέθηκε με τον συμπαρουσιαστή της στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, όπου με πολύ χιούμορ αποκάλυψε το «μυστικό» που την κάνει να μοιάζει «αναλλοίωτη» στον χρόνο.

Όπως ανέφερε με χαρακτηριστική ειλικρίνεια:

«Έλειπα δέκα ολόκληρα χρόνια από την τηλεόραση. Κατάφερα να μείνω… αναλλοίωτη γιατί έχω καλό πλαστικό. Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι ξύπνησα έτσι, πίνω πάρα πολύ νερό. Πίνω πάρα πολύ νερό, κάνω υγιεινή διατροφή αλλά… έχω και πολύ καλό πλαστικό. Είναι και το DNA».

 

 https://aveserres.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.