Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Σέρρες : Βρέθηκε ο τρόπος για να ....δοθει ......λύση για το κτήριο του Ορφέα

 


 

 

Στις Σέρρες βρέθηκε την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη η οποία είχε σειρά συναντήσεων . Μια από αυτές τις συναντήσεις ήταν με το ΔΣ του Ομίλου Ορφέα για το θέμα του κτηριου .

Η υπουργός έκανε γνωστο στους εκπροσώπους του συλλόγου οτι χρήματα δεν μπορεί να δώσει το υπουργείο ως επιχορήγηση στον Όμιλο .Αλλα θα πρέπει να υπογραφεί μια προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Ομίλου , του υπουργείου και του ΄δημου ή της περιφέρειας. Το κτήριο να παραχωρηθεί στο υπουργείο .Και από κει και μετά να βρεθούν τα χρήματα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης .

Με την χώρα σε προεκλογική περίοδο με το καλοκαίρι να ακολουθεί και να το διαδέχονται οι αυτοδιοικητικες εκλογές τον Οκτώβριο .Εμείς δεν είμαστε και αισιόδοξοι για άμεση λύση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.