Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Ακλόνητο φαβορι ο Κώστας Μπουμπας ???

 


 

 Ένα από τα κόμματα που έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να εκλέξει βουλευτή στην ΠΕ Σερρών είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριακου Βελόπουλου. Επόμενο λοιπόν να υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον και μάχη μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών για το ποιος ή ποια θα κατακτήσει την πρωτιά που θα δώσει το εισιτήριο για το ελληνικό κοινοβούλιο .

Ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Μπουμπας στις εκλογές του 2019 είχε συγκεντρώσει 2.257 . Ο δεύτερος σε ψήφους κ Παναγιώτης Δημητρακόπουλος αυτη την φορα δεν θα είναι υποψήφιος .Από τους υποψηφίους του 2019 αυτη που δείχνει να ενδιαφέρεται είναι η κ Στρείδου η οποία το 2019 έλαβε  415 ψήφους .Αν λοιπόν θέλει να ελπίζει σε πρωτιά θα πρέπει να πενταπλασιάσει τους ψήφους της .Κάτι που φαντάζει από δύσκολο έως πολύ δύσκολο. Άγνωστος Χ ο εκ Θεσσαλονίκης; ορμώμενος κ Σιουλας ο οποίος ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα .Αντίπαλος του οτι είναι άγνωστος στο εκλογικο σώμα των Σερρών και ο χρόνος είναι λίγος για να προλάβει να καλύψει το χαμένο έδαφος .

Οπότε ένα προβάδισμα ο κ Μπούμπας το έχει 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.