Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Ο δήμαρχος ¨¨ κατέστρεψε ¨¨¨το αφήγημα ...για ¨¨ Το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρ騨¨

 


 

 

 Σχολιάσαμε τα όσα έλαβαν χώρα κατα την χθεσινή συνάντηση της κ Μενδωνη με φορείς της πόλης παρουσία γαλάζιων βουλευτών για το θέμα της κατασκευής νέου αρχαιολογικού μουσείου .

Σήμερα ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσαφης μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ .Και απάντησε στα όσα ακούστηκαν. Αφού επί της ουσίας ( με τα οσα γράφονται και λέγονται ) όλα τα υπόλοιπα είναι λυμένα ( χρηματοδότηση και κατασκευή )  αρκει ο δήμος μέχρι της 20 Μαιου να υποβάλλει αίτημα παραχώρησης του χώρου στο υπουργείο .

Ο κ Χρυσάφης αφού ανέφερε οτι ο δήμος ήδη έχει υποβάλλει προτάσεις για την κατασκευη πινακοθήκης και μουσείου Σερραϊκής ιστορίας .Ξεκαθάρισε οτι είναι αδύνατον μέχρι της 20 Μαΐου να ετοιμαστεί η πρόταση να εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο και να υποβληθεί στο υπουργειο .Μάλιστα μη συμμεριζόμενος τον ενθουσιασμό των υπολοίπων , θύμισε μια μικρή λεπτομέρεια. Οτι αυτά που είπε η κ Περιστερη αφορούν την διαδικασία ( για την οποία δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός )  και αυτό μπορεί να γίνει και μετά της 20 Μαίου . Το σημαντικότερο είναι οτι απαιτούνται μελέτες , κοστολόγηση και εύρεση χρηματοδότησης .

Οπότε μέχρι να φτάσουμε στο  γιαπί, το πηλοφορι, το μυστρι  μάλον έχουμε πολυ πολυ δρόμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.