Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Δήμος Βισαλτίας : Στασιμότητα για τα Λουτρά , καθυστερήσεις στα έργα και τις παιδικές χαρές , στον αυτόματο πιλότο η φιλαρμονική

 


 

Για τα θέματα που συζητήθηκαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Βισαλτίας και τις απαντήσεις που δόθηκαν από την δημοτική αρχή.

Σχολιάζει ο δημοτικός σύμβουλος Τόλης Ντόλκος

 

 

 To master plan για τα ιαματικά λουτρά ακόμα λιμνάζει. Πλησιάζει το καλοκαίρι και είναι πολύ πιθανό να χαθεί ακόμα μία τουριστική σεζόν. Ελπίζω να κάνω λάθος και να διαψευστώ. Οι υπογραφές στην σύμβαση που αφορούν τα ιαματικά πάντως δεν έχουν πέσει ακόμη.

--- Οι παρατάσεις στις συμβάσεις των έργων που αφορούν επιδιορθώσεις δρόμων έχουν γίνει μάστιγα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι όλοι οι εργολάβοι πέφτουν τόσο έξω στις αρχικές τους προβλέψεις. Ειλικρινά, σκέφτομαι να μην ξαναψηφίσω ποτέ θετικά σε τέτοιου είδους παράταση.
---- Επισήμως οι παιδικές χαρές Ανθής, Σησαμιάς και Αμπέλων δεν θα γίνουν. Κυρίως με ευθύνη του εργολάβου βέβαια, αλλά και πάλι για ακόμη μία φορά κάποιοι εκτίθενται ανεπανόρθωτα.
---- Υπάρχουν πολλά παράπονα για την φιλαρμονική και την χορωδία. Ενώ υπάρχει ανταπόκριση απο τα παιδιά, υπάρχει έλλειψη ή φθορά σε όργανα και στολές. Ακόμα και για το λεωφορείο που τους μεταφέρει φαίνεται πως υπάρχει θέμα, σύμφωνα με καταγγελία συμβούλου άλλης παράταξης της αντιπολίτευσης. Όλα λειτουργούν με αυτόματο πιλότο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.