Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Δήμος Σερρών : Στην γραμμή Αγγελίδη ο Γιώργος Τσιμερίκας

 


 

 

 

 Μια επανάληψη των όσων υποστήριξε ο  πρώην δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης ( στην συνέντευξη του στην Ελένη Μωραιτη. )για το θέμα των στρατοπέδων .Ήταν τα όσα είπε κατά την συνέντευξη του ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Τσιμερίκας .Ο ισχυρισμός του Πέτρου Αγγελίδη οτι κατά την θητεία του στα 9 χρόνια ο δήμος έπραξε τα όσα έπρεπε αλλά η παραχώρηση ¨¨κόλλησε ¨¨ στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου .Υιοθετήθηκαν από τον κ Τσιμερίκα που έκανε λόγο για πολιτική λύση του θέματος .

ΥΓ : Αυτή η ¨ ταύτιση ¨¨ απόψεων των δύο ανδρών ¨΄ρίχνει λάδι στον μύλο ¨¨ όσων ψιθυρίζουν  οτι ο πρώην δήμαρχος υποστηρίζει ένθερμα της

1 σχόλιο:

  1. Στην γραμμή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και μόνον είναι ο κ. Τσιμερικας, όπως και οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Αν η αλήθεια ενοχλεί, ας κάνουν καλά αυτοί που ενοχλούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.