Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Δήμος Σερρών : Κοντρα Χρυσάφη - Θεολόγου - Πήρε τον πόντο ο δήμαρχος

 

 


 

Στον απόηχο των όσων έλαβαν χώρα σχετικά με την απόφαση του ΤΕΘΑ να παραχωρήσει έκταση από το στρατόπεδο Παπαλουκα .Ο σμπίρος μου μεταφέρει οτι σε αυτή ( την έστω βελούδινη κόντρα ) Μητροπολίτη Θεολόγου και δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη . Ο δήμαρχος πήρε τον πόντο .Καθώς η συντριπτική πλειοψηφια των Σερραίων συντάσσονται με την άποψη του δημάρχου . Μάλιστα οι δύο ανακοινώσεις της Μητρόπολης άλλα και οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Θεολόγου . Μέσα από τις οποίες έκαναν γνωστο οτι όχι μόνο εμμένουν στο αίτημα της παραχώρησης. Αλλά αμφισβήτησαν επι της ουσίας την θέση του δημάρχου οτι το στρατόπεδο ανήκει στον δήμο και θα αξιοποιηθεί ως πολιτιστικό πάρκο .Έριξαν ¨¨νερο στον μύλο ¨¨ του δημάρχου . Καθώς η συντριπτική πλειοψηφια των Σερραίων είναι αντίθετή με το πλάνο του δεσπότη .

Όπως μάλιστα μου τόνισε ο σμπίρος από την  πλευρά  Θεολόγου υπάρχει ήδη  μια πρώτη προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι  .Ενώ δεν θεωρείται απίθανο τις επόμενες μέρες να υπάρξει αναδίπλωση της Μητρόπολης 

ΥΓ : Σε αυτό το άτυπο πινγκ πονγκ της αντιπαράθεσης λοιπόν ο πόντος κατοχυρώνεται στον δήμαρχο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.