Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Φάκελος Στρατόπεδα - Η αντιπολίτευση ¨¨έσωσε ¨΄ τον δήμαρχο

 


 

 Συμφωνήσαν   όλες οι παρατάξεις που συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σερρών να κατεβούν ( οι αρχηγοί τους ) στην Αθήνα προκειμένου να έχουν σειρά επαφών για το θέμα του στρατοπέδου Παπαλουκα  . Αν ισχύει η απόφαση  φαίνεται οτι ο δήμαρχος Σερρών εξακολουθεί να έχει το πολιτικό κοκαλάκι της νυχτερίδας .Γιατι 4 χρόνια για το θέμα στρατόπεδα να αποδεικνύεται οτι δεν έχεις κάνει τίποτε .Και να έρχεται η αντιπολίτευση αντί να σε στηλιτεύσει  να σε  ¨¨καλύπτει ¨¨ . Γιατι πλέον απο δω και περα αποφάσισαν να κινηθουν μαζι .Σε περίπτωση αποτυχίας όλοι θα πάρουν μερίδιο .

 Σε περίπτωση που τα στρατόπεδα κατοχυρωθούν στον δήμο .όλη η δόξα θα πάει στον δήμαρχο που θα δικαιωθεί .Καθώς απαντώντας στις φωνές που τον κατηγόρησαν για απραξία. Υποστήριξε οτι ο δήμος δεν έκανε κάτι γιατι θεωρούσε αυτονόητο οτι τα στρατόπεδα ανήκουν στον δήμο

 Είναι πράγματι άξιος  συγχαρητηρίων ο δήμαρχος . Πους τους ¨¨τσουβάλιασε ¨¨ πολιτικά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.