Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Στην μαχη του σταυρου οι παράγοντες των 300.000 δίσκων έκαστος

 


 

 

 Στην μάχη του σταυρού οι υποψήφιοι με την αγωνία τους να χτυπά κόκκινο για το τι πουλιά ( σταυρούς θα πιάσουν ) .Και αυτή η αγωνία του υποψηφίου πριν από την κάλπη είναι η χαρά των  γνωστών αγνώστων παραγόντων και παραγοντίσκων .. Η οποίοι ισχυριζόμενοι οτι διαθέτουν τσουβάλια τους σταυρους προσεγγίζουν τους υποψηφίους υποσχόμενοι βοήθεια που οδηγεί στο κοινοβούλιο . Ήδη κάποιοι έχοντας λάβει και το ανάλογο έξοδο κίνησης άναψαν την μηχανή και τρέχουν. Τώρα το τρέχουν είναι κάτι σχετικό , τρέχουν επι τόπου, ,γύρω από τον εαυτό του,ς τρέχουν στα χωρια και τα λαγκάδια θα σας γελάσω . Διοτι όπως λένε και οι έμπειροι περί των εκλογών τα κορόιδα με το δρεπάνι να τα θερίζεις τα διπλάσια θα φυτρώνουν 

Προφητική η ταινία  

\

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.