Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Απομακρύνεται η Σταλακτη από την Συμμαχία ????

 


 

 

 

 

 Δεν πέρασε απαρατήρητο στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Οτι κατά την διάρκεια του απολογισμού της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ των ΕΥΧΩΝ από την πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ .Η δημοτική σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ κ Ηλιοπουλου  ¨¨κόντραρε ¨¨ αρκετές φορές την κ Παλάζη θέτοντας μια σειρά διαδικαστικών ζητημάτων σε ότι αφορά την λειτουργία του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ .Και λέμε δεν πέρασε απαρατήρητο αφού η κ Ηλιοπουλου ως μέλος του ΔΣ έχει ψηφίσει την συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων του ΔΣ .Όπως με πληροφορεί λοιπόν ο σμπίρος αυτή η ¨¨ έκρηξη αντιπολίτευσης  ¨¨  από την πλευρά της  κ Ηλιοπουλου έχει να κάνει με το ότι δεν φαίνεται να περπατάει η μετακίνηση της στην Συμμαχία Σερραίων . Καθώς οι ( πολιτικοί )  όροι και προυποθέσεις που έθεσε προκειμένου να γινει Σύμμαχος δεν φαίνεται να γίνονται αποδεκτοί από την Συμμαχία

2 σχόλια:

  1. Σταλακτη θα είναι λάθος να πας σε μια δημοτική αρχή που είναι καταδικασμενη στην συνείδηση των δημοτών, ως η δημοτική αρχή που έχει να δείξει μόνον λουλούδια και μακέτες. Μην επηρεάζεται από το τεχνικό κλίμα ευφορίας που δημιουργούν για τον Χρυσάφη τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ. Ολοι γνωρίζουν το πως και το γιατί. Ένας δημοσιογράφος είναι εκπρόσωπος τύπου Δημοτικής Επιχείρησης, άλλοι δουλεύουν ως συμβασιούχοι στο Δήμο κλπ.
    Αξίζει να αγωνιστούμε όλοι, για να αλλάξουμε αυτήν τη βρώμικη κατάσταση και την στασιμότητα που έφερε στο Δήμο Σερρών ο Χρυσάφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σταλαχτη μόνο στη συμμαχία θα διαπρεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.