Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Αυτο το λες και άδειασμα

 


 

 Έγινε ο απολογισμός της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ στο πρόσφατο δημοτικο συμβουλιο από την πρόεδρο κ Παλάζη 

Επι των όσων ειπώθηκαν και το άρθρο του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ Νικου Κουφοτόλη 

Δεν θα σχολιάσω τα όσα γράφει ο κ Κουφοτόλης . Όμως δεν μπορώ να μην παρατηρήσω οτι  τα όσα υποστηρίζει . Δεν τα ασπάζεται ο συνυποψήφιος του  και δημοτικός σύμβουλος κ Τερζής (ο οποιος αν και πολλές φορές είχε θέσει  το θέμα του απολογισμου  ) δεν ανέφερε τίποτε (από όσα γράφει ο κ Κουφοτόλης ) κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και του απολογισμού.

Διάσταση απόψεων ή άδειασμα ??? 

ΥΓ : Για το ποιος έχει δίκιο διαλέγετε και παίρνετε .Άλλα μην ξεχνάμε οτι ο κ Τερζής έχει θητεύσει στο τιμόνι της ΚΕΔΗΣ έχει διοργανώσει στο παρελθόν την εκδήλωση οπότε λογικά έχει και καλύτερη εικόνα για το πως οργανώνεται η εκδήλωση

2 σχόλια:

  1. Απάντηση σε αναρτήσεις με τίτλο, «Το ερώτημα της ημέρας: Με την Πολιτεία των Ευχών όλα καλά???» και «Αυτό το λες και άδειασμα». 17 Μαρτίου 2023.

    Αγαπητοί διαχειριστές υπομονή.
    Η προχθεσινή συνεδρίαση, κατά τη δική μου άποψη και κρίση
    είναι για τρία Δελτία Τύπου. Το πρώτο ήδη δημοσιεύτηκε
    και αφορά στην ασφάλεια λειτουργίας των σχολικών και αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και στο διαχρονικό έλεγχο των Πράξεων Εφαρμογής.
    Θα ακολουθήσουν τα επόμενα δύο.
    Όσον αφορά στο «άδειασμα», σας προτρέπω να το προσεγγίσετε διαφορετικά και να το δείτε ως συνεργασία, ήρθε η «ώρα ευθύνης» του καθενός.
    Με τιμή
    Βασίλης Τερζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδίκως προσπαθείτε να βάλετε "ζιζανια" μεταξύ Τερζή και Κουφοτολη. Είναι ενωμένοι, μπετόν-αρμέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.