Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Το δάκρυ της Δέσποινας Ιλανίδου έκαμψε τις αντιδράσεις

 


 

 

Αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση της δημοτικής αρχής να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο την οικονομική ενίσχυση της ΙΜ Τιμίου Προδρόμου με το ποσό των 10.000 ευρω. Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης (Παπαφωτιου, Μητλιάγκα, Τερζής , Γάτσιος ) εξέφρασαν ο καθένας για τους δικούς του λόγους την αντίθεση τους δηλώνοντας οτι το καταψηφίζουν .Τόσο ο αντιδήμαρχος κ Χρυσανθίδης όσο και ο δήμαρχος παρά τις εξηγήσεις και διευκρινήσεις δεν κατάφεραν να αλλάξουν την γνώμη όσων διαφωνούσαν .Αυτή που τελικά το κατάφερε ( έστω και άθελά της ) να εγκριθεί η απόφαση ομόφωνα. Ήταν η δημοτική σύμβουλος κ Ιλανίδου 

η οποία με την έντονα συναισθηματικά φορτισμένη τοποθέτηση της ( την οποία δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει καθώς έκλαψε )  .Έπεισε και τον πλέον αντίθετο

1 σχόλιο:

  1. Σε μια συνεδρίαση όπου δεν υπήρχαν τηλεοπτικά συνεργία και δημοσιογράφοι, λόγω της απεργίας του κλάδου τους, με τα μικρόφωνα χαλασμένα, δημιουργώντας προβλήματα στους ομιλητές, σε μια άδεια αίθουσα, χωρίς την παρουσία ούτε ενός πολίτη, εσείς έχετε αυτήν την πληροφόρηση ή βγάλατε συμπέρασμα παρακολουθώντας τη συνεδρίαση από το κανάλι του youtube.
    Στην πρώτη περίπτωση έχετε εντελώς λάθος πληροφόρηση ή σκόπιμη παραπληροφόρηση.
    Στη δεύτερη, σίγουρα δεν είδατε, ακούσατε ή κατάγραψε η κάμερα του Προεδρείου όλα.
    Το ότι υπάρχει τρίτη περίπτωση το αποκλείω, για αυτό είμαι σίγουρος πως σύντομα θα δημοσιεύσετε το λόγο της ομόφωνης απόφασης αφού το διερευνήσετε μόνοι σας.

    Στο τέλος επικράτησε η λογική και όχι το συναίσθημα!!!
    Με τιμή
    Βασίλης Τερζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.