Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Βαρβάρα Μητλιάγκα : Η έπαρση και η αλαζονεία της εξουσίας δεν αρμόζουν στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου

 
 



 
Συνεδρίασε την Τετάρτη 15 Μαρτίου το δημοτικό συμβούλιο Σερρών . Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δημοτική σύμβουλος και υποψήφια δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα .Κάνει ένα απολογισμό των όσων συζητήθηκαν . Εντύπωση προκαλεί ο επίλογος των όσων έγραψε η κ Μητλιάγκα όπου αναφέρει οτι << η έπαρση και η αλαζονεία της εξουσίας δεν αρμόζουν στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου! Αν δεν μάθεις ν’ ακούς κριτική και πιστεύεις ότι τα κάνεις όλα τέλεια…. ο δημοκρατικός διάλογος δεν οδηγεί σε καλύτερο αποτέλεσμα για το σύνολο!>>.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η κ Μητλιάγκα 
 
Δημοτικό Συμβούλιο χθες, χωρίς κανάλια και δημοσιογράφους λόγω της απεργίας, και με επιστροφή σ’ αυτό πολλών θεμάτων που μέχρι πρόσφατα συζητούσαμε στην Οικονομική Επιτροπή.
Κάποιες παρατηρήσεις- διαπιστώσεις:
 
 Από τα 28 θέματα τα 26 ψηφίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ, παρά τις διαφωνίες και τη συζήτησή τους ( για κάποιους αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται αντιπολίτευση, αν και με τον ίδιο τρόπο ψηφιζόντουσαν τα θέματα αυτά μέχρι τώρα στη Ο.Ε.)
 
 Σε ερώτησή μου για το πώς θα επιλέξει ο Δήμος τους εργαζόμενους που θα δουλέψουν για 2 χρόνια με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 1+1 για μακροχρόνια άνεργους ηλικίας 55-67, δεν έλαβα απάντηση. Μετά από επιμονή μου, η απάντηση που δεν δόθηκε ευθέως ήταν -ουσιαστικά- ότι θα πάρουν όποιους θέλουν (από αυτούς που πληρούν τα κριτήρια φυσικά που δεν είναι λίγοι)!!!! 
 
Ούτε κριτήρια, ούτε βιογραφικά και φυσικά για Αξιοκρατία ούτε λόγος. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν εργαζόμενο (που είμαι σίγουρη ότι με όποιον τρόπο μπει χρειάζεται τη δουλειά) αναρωτιέμαι για πόσο ακόμη θα διαιωνίζουμε τις πελατειακές σχέσεις μεταξύ πολιτών και πολιτικών; Και εν τέλει μας αρέσει το αποτέλεσμα της εξαγοράς συνειδήσεων;
 
 Και τέλος…. η έπαρση και η αλαζονεία της εξουσίας δεν αρμόζουν στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου! Αν δεν μάθεις ν’ ακούς κριτική και πιστεύεις ότι τα κάνεις όλα τέλεια…. ο δημοκρατικός διάλογος δεν οδηγεί σε καλύτερο αποτέλεσμα για το σύνολο!

 

1 σχόλιο:

  1. Τώρα θυμιθήκατε κ.Μητλίαγκα πως θα γίνει η επιλογή αυτών που θα δουλέψουν; Η μισή παράταξή σας έχωσαν τα παιδιά τους για δυο χρόνια τώρα με τα covid και εσείς συμφωνήσατε. Ο κόσμος το χει τουμπανο κι εσείς κρυφο καμαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.