Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνούπολη : Τους διορίζουν ...αλλά ξεχνάνε να τους δηλώσουν

 


 

 

 

 

"Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει ΠΑΡΑΜΥΘΙ ν’ αρχινίσει..."

Στην Μυθική και παραμυθένια Λιμνούπολη οι έχοντες τις τύχες της ,στα χέρια τους . Έχουν αναπτύξει ιδιοκτησιακή νοοτροπία .Μου ψιθύρισε ο σμπίρος και λειτουργούν με την Λουδοβίκειο λογική οτι το κράτος είναι αυτοί  .Μου μετέφερε λοιπόν την περίληψη του τελευταίου του αναγνώσματος .Πλέον όχι μόνο διορίζουν όποιον γουστάρουν , αλλά θεωρουν και περιττό να ακολουθούν και τα όσα προβλέπει η κείμενη νομοθεσία της Λιμνούπολης . Αποτέλεσμα όταν έρχεται η ώρα ( οι διοριζόμενοι )  να λάβουν τα μισθα τους να πέφτουν και πρόστιμα λόγω της παράβασης της νομοθεσίας .Βέβαια τους είναι αδιάφορο αφού τα πρόστιμα τα πληρώνει ο περήφανος λαός της Λιμνούπολης

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική  και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

1 σχόλιο:

  1. Πω πω τι γίνεται σε άλλες πόλεις! Ευτυχώς εμείς εδώ στις Σέρρες έχουμε αξιοκρατία και δεν γίνονται τέτοια κακά πράγματα. Και πώς να μην έχουμε βέβαια όταν μας διοικούν τόσο φερέγγυα άτομα όπως ο κ. Χρυσάφης, ο κ. Χρυσανθίδης, ο κ. Νυχτοπάτης, η κ. Παλάζη, ο κ. Μυσιρλής, ο κ Χαλκιόπουλος και οι υπόλοιποι σύμμαχοι.
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.