Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Δήμος Βισαλτιας : Και ο Δήμαρχος ..στα προσκυνήματα

 




Δεν θα κουραστούμε να αναδεικνύουμε την τραγική κατάσταση που βρίσκονται τα σημεία συλλογής αγροχημικών  συσκευασιών του Δήμου μας  και το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται πίσω από τις πλάτες μας και μολύνει καθημερινά το υδροφόρο ορίζοντα απειλώντας την ποιότητα ζωής και προπάντων  την υγεία των κατοίκων του Δήμου μας.

Σήμερα παγκόσμια ημέρα του ΝΕΡΟΥ ο ανεπαρκής και ολίγιστος Δήμαρχος Βισαλτίας   (όπως θα επιμένουμε να τον αποκαλούμε) προτιμά να περιφέρει ιερά κειμήλια υπό την καθοδήγηση του δημαρχεύοντος Πάτερ Γεώργιου την ώρα που η μάχη για το νερό έχει ξεκινήσει παντού  εκτός από την Βισαλτία. Αντί να αντιταχθούμε στην μόλυνση και να εξασφαλίσουμε την επάρκεια , την ποιότητα και τον Δημόσιο χαρακτήρα του υπέρτατου αγαθού για εμάς και τα παιδιά μας  ..αλιεύουμε ψήφους στα προσκυνήματα .Λυπηρό!!!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ (22-3-2023)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.