Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Δήμος Αμφίπολης : Κώστας Μελίτος - Μετά Χριστόν προφήτες

 

 
 
Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην δήμαρχος Αμφίπολης Κώστας Μελίτος ενημερώνει τους αγρότες της περιοχής σχετικά για την πορεία πληρωμών των αποζημιώσεων από τις χαλαζοπτώσεις του Ιουνίου του 2022 
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΜΕΛΙΤΟΥ 
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
Έπειτα από επικοινωνία με τους υπεύθυνους του ΕΛΓΑ στο υποκατάστημα της Θεσνικης έχουμε τις εξής νεότερες πληροφορίες:
1) τα πορίσματα ζημιάς της χαλαζόπτωσης για την τοπική κοινότητα της Αμφιπολης αναρτώνται άμεσα τις επόμενες μέρες , έχουν ήδη αποσταλεί από την Θεσνικη .
Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα σε αυτά τα πορίσματα βρίσκονται μεγάλες εκτάσεις της Παλαιοκωμης ( μπατακλης , πανηγυριστρα κλπ) όπου υπάρχουν και τα περισσότερα αμπέλια.
2) Παράλληλα με τα παραπάνω πορίσματα θα αναρτηθούν και τα πορίσματα παγετού των τοπικών κοινοτήτων Μεσολακκιάς και Παλαιοκωμης . Τα πορίσματα αυτά αφορούν περισσότερο ζημιές σε παγετό σε αμυγδαλιές όπου είναι συμπληρωματικό πόρισμα στα αρχικά των χαλαζόπτωσεων .
3) Σε τυχόν ενστάσεις που θα υποβληθούν,μετά την ανάρτηση των πορισμάτων ,δεν επηρεάζουν την πορεία πληρωμής της αρχικής υπολογισμένης αποζημίωσης .Δηλαδή υποβάλουμε ένσταση , αλλά η πληρωμή μας γίνεται κανονικά .
Συνοψίζοντας η πληρωμή των αποζημιώσεων της Αμφιπολης και της συμπληρωματικής πληρωμής για τον Παγετό Παλαιοκωμης - Μεσολακκιάς θα γίνει μέχρι τέλους Μαρτίου.
Για την συμπληρωματική πληρωμή της μη παρακράτησης του 20% ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ , θα γίνει αναλυτική ενημέρωση , σε νέα ανάρτηση . Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας από την Βουλή .
Υ.Γ « Μετά Χριστώ πολύ προφήτες»!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.