Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ψίθυρος πανω από την Λιμνούπολη : Οι θεριακλήδες αυτοδιοικητικοι

 


 

 

 

 

 

 "Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει ΠΑΡΑΜΥΘΙ ν’ αρχινίσει..."

 Στην μυθική Λιμνούπολη υπάρχει μια νέα γενιά αυτοδιοικητικών που έχει αναπτύξει μια ιδιοκτησιακή αντίληψη που την έχει κάνει να πιστεύει ότι είναι και υπεράνω του νόμου .Καθώς θεωρουν  ότι το απαγορευεται  ισχύει μόνο για την πλεμπα της Λιμνούπολης. Έλα μου όμως που υπάρχουν και πολίτες που τους επαναφέρουν στην πραγματικότητα .Προσφάτως ομάδα αυτοδιοικητικών πλαισιωμένη από κολαούζους της εξουσίας βρέθηκε σε κατάστημα διασκέδασης .Καλή παρέα , μεγάλη η συζήτηση άφθονα τα ηδυποτα εεεε  ενα τσιγαράκι τραβιέται . Το να βγουν εκτος καταστήματος για να καπνίσουν ουτε για αστειο .Ο ιδιοκτήτης ευγενικά θύμισε ότι απαγορεύεται εντος..Η πρώτη σύσταση έπιασε τόπο αλλά για λίγο .Καθώς κάποιοι θυμήθηκαν ότι είναι εξουσία και δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες .Η συνέχεια εκτυλίχθηκε στην αστυνομία της Λιμνούπολης .Αφου ο ιδιοκτήτης δεν μάσησε .Ασε που το κράξιμο από τους υπόλοιπους θαμώνες του καταστήματος έπεσε συννεφο


 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική  και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.