Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Χρυσάφης : Παιδικές χαρές , πλατείες και πεζοδρόμια οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής

 


 

 Με αφορμή Την έγκριση νέας χρηματοδότησης ύψους 2,24 εκατ.ευρώ για το  πρόγραμμα ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στον τομέα της οδικής ασφάλειας.Ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ .Όπου ανέφερε οτι πέρα της υλοποίησης των έργων που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα χρηματοδότησης .Η προτεραιότητα της δημοτικής αρχής τους επόμενους μήνες είναι η τοποθέτηση των νέων παιδικών χαρών . Η ανάπλαση πλατειών με πρώτη αυτη στην περιοχή των σφαγείων. Καθώς και η συνέχιση του προγράμματος παρεμβάσεων αποκατάστασης των πεζόδρομων

1 σχόλιο:

  1. Τις 13 παιδικές χαρές της προηγούμενης δημοτικής αρχής παρουσιάζει τώρα ο Χρυσάφης και καμία δική του. Ο Γκότσης αυτά σχετικά με τις 13 παιδικές χαρές τα είπε πολλές φορές, όμως τώρα που "αρραβωνιαστηκε" με τον Χρυσάφη σιωπά. Δεν περιμένουμε φυσικά από το Serresbomb που είναι το άτυπο γραφείο τύπου του Χρυσάφη να παραδεχθεί την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.