Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

ΝΟΔΕ Σερρών : «Ανθρωποφαγίας» συνέχεια…

 


 

 

«Ανθρωποφαγίας» συνέχεια…

Γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε στην περίοδο της … «ανθρωποφαγίας»! Ο πρώην – πλέον – υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής παραιτούμενος από την θέση του, ανέλαβε τις πολιτικές ευθύνες. Σωστό. Αίφνης, διάφοροι εκπορευόμενοι εκ του Μεγάρου Μαξίμου, τον «σπρώχνουν» και εκτός ψηφοδελτίων. Κάτι σαν Ιφιγένεια δηλαδή για φυσήξει ούριος άνεμος στα δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος αρνείται και επιμένει να εκτεθεί υποψήφιος, παλεύοντας για πολύ περισσότερα πράγματα από την εκλογή του κοινοβούλιο. Είναι προφανές αυτό.

… οι πέντε έδρες των Σερρών

Προσέξτε τώρα, ο νομός Σερρών, μετά από την ανακαταγραφή χάνει μία έδρα και από εξαεδρικός γίνεται πενταεδρικός. Σήμερα η Νέα Δημοκρατία έχει τέσσερις έδρες, μία ο ΣΥΡΙΖΑ και μία η Ελληνική Λύση. Με το σύστημα της απλής αναλογικής και την μείωση των εδρών εκτιμάται ότι θα απωλέσει δύο έδρες. Το σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου προωθεί τον κ. Αναστ. Χατζηβασιλείου – θεωρείται ο δικός του – και δεν φαίνεται να κινδυνεύει η κυρία Φωτεινή Αραμπατζή. Ως εκ τούτου με τον κ. Καραμανλή να βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» ορισμένοι θεωρούν ότι έχει … «καπαρώσει» την τρίτη θέση! Ρουά μάτ, λένε!

 

 https://www.ot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.