Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Δημ. Τζήκας - Δεν έληξε το θέμα της υπεξαίρεσης

 


 

Απάντηση στις φήμες οτι το θέμα της υπεξαίρεσης στην δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Ηράκλειας έχει λήξει , επειδη σύμφωνα με τα όσα διαδίδονται ο πρώην διευθυντής ανέλαβε όλη την ευθύνη δίνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ Τζήκας :

"Ενημέρωση των δημοτών μας σχετικα με την υπεξαίρεση των 850.000 ευρώ στην ΔΕΥΑ Ηράκλειας. 
 Επειδή κάποιοι διαδίδουν ότι το θέμα έληξε και ανέλαβε την ευθύνη όλη ο πρώην Δντης,τον οποίο κ τον απελυσαμε ως κύριο υπεύθυνο για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο. 
 Ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ δηλώνω ότι.
1)Δεν έγινε το δικαστήριο ακόμη.Τωρα ξεκίνησαν οι ανακρίσεις για να απαγγελθούν κατηγορίες.Στην χώρα μας τα δικαστήρια προχωρούν με ρυθμούς χελώνας δυστυχώς. 
 2)Ο πρώην Δντης δεν ανέλαβε την ευθύνη μόνος του.Μας είπε ότι δεν φταίει μόνο αυτός φταίνε και άλλοι.
 3)Δεν επέστρεψε ούτε ένα ευρώ όπως διαδίδουν μερικοί ότι δήθεν επέστρεψε το μισό ποσό,γιατί μας είπε ότι είναι και άλλοι και δεν φταίει μόνο αυτός. 
 Όλα αυτά τώρα τα εξετάζει ο Ανακριτής και ήδη ξεκίνησε τις ανακρίσεις. Το ερώτημα το δικό μου είναι ότι ενώ υπήρχε καταγγελία από κάποιον Αντωνιάδη Ζαφείρη αγνώστων λοιπών στοιχείων το 2018 ,ότι γίνεται κακοδιαχείριση και ατασθαλίες στην ΔΕΥΑ και το χρέος έφτασε στα 2 εκατομμύρια ,η πρώην Διοικηση έδειξε πλήρη αδιαφορία και δεν έκανε κανέναν έλεγχο;
Και ήρθαμε εμείς το 2020 και αμέσως ξεκινήσαμε τον έλεγχο κ βρήκαμε την υπεξαίρεση των 850.000.
Αν είχαν κάνει τον έλεγχο δεν θα έφευγαν τόσα λεφτά από τα ταμεία,δεδομένου ότι τα πιο πολλά έκαναν φτερά το 2018 κ αρχάς του 2019. Αυτά τα λέμε να γνωρίζουν οι Δημότες όλη την αλήθεια σχετικά με το θέμα."

 

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.