Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Η απορια της ημέρας : Πως "" τους πετσοκοψες έτσι"" Θοδωρε ???

 





Δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή του δήμου Σερρών για τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στα κτήρια που στεγάζονται οι σχολικές μονάδες .Άσκησε ο ΠΟΛΙΤΗΣ Θεόδωρος κατά την διάρκεια της παρέμβασης του στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ.Ομως ο κ Ελιογλου εξαπέλυσε τα βέλη του και κατά των δύο υποψηφίων δημάρχων της Βαρβάρας Μητλιαγκα και Γιώργου Τσιμερικα .Καθώς όπως είπε αν και ενημερώθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό και τους ζητήθηκε να τοποθετηθούν απέφυγαν να το κάνουν .Τι τους απασχολεί (αναρωτήθηκε ο ΠΟΛΙΤΗΣ ) πως θα βρουν υποψηφίους για το ψηφοδελτιο τους ??

5 σχόλια:

  1. Φοβερή "δημοσιογραφια" υπάρχει στις Σέρρες από κάποιους "δημοσιογράφους"! Τι "τυχεροί" που είμαστε εδώ στις Σέρρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορθότατη τοποθέτηση του κ. Ελιόγλου. Έχουν σοβαρότατο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια των σχολικών υποδομών οι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι.
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω πω! Τι φοβερός ο Θοδωρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε ρε Θόδωρε... Δεν μας πείθεις... Άλλαξε επάγγελμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα τα σχόλια είναι πολύ ωραία. Ειρωνικά. Είναι δυνατόν κάποιοι να λέγονται δημοσιογράφοι;
    Κακώς όμως που δεν βγήκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για να πουν αυτά που πρέπει να πουν. Αυτοί(δηλαδή οι υποψήφιοι δήμαρχοι) τώρα πρέπει και τα μειονεκτηματα να τα μετατρέπουν σε πλεονεκτήματα. Δεν πρέπει να αφήνουν τίποτε ανεκμεταλλευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.