Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ο Καραμανλής για την επίμαχη δήλωση στη Βουλή για την "ασφάλεια των σιδηροδρόμων"

 




Κατά τη δευτερολογία του, ο κ. Καραμανλής θέλησε να απαντήσει σε όσα ελέγχθησαν από την πλευρά της αντιπολίτευσης σχετικά με το θέμα των σιδηροδρόμων και όχι μόνο. Σχολίασε και την αναπαραγωγή της δήλωσής του, μερικές εβδομάδες πριν από το δυστύχημα στα Τέμπη, σχετικά με την ασφάλεια των τρένων.

«Να δούμε τι είχα πει εγώ πριν μερικές εβδομάδες. Παίζει και ξαναπαίζει μια κομμένη δήλωσή μου για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Αναφερόμουν σε απάντησή μου σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μεϊκόπουλου, για το τρενάκι του Πηλίου, όπου ζητούσε να το αναλάβει ο δήμος για περισσότερη ασφάλεια. Εκεί απάντησα ότι το συγκεκριμένο τοπικό δρομολόγιο είναι ασφαλές. Το να το δώσουμε στο δήμο, το να παρακάμπτουμε τη ΡΑΣ και όλες τις διαδικασίες, είναι, κατά την άποψή μου, απαράδεκτο και δεν συμβαίνει πουθενά. Επομένως, ωραία η μονταζιέρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταλαβαίνω ότι πουλάει, αλλά κάποτε να μιλάμε με στοιχεία και επί της ουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.