Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Σέρρες : Ενημερωτικη ημερίδα του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων

 


 

 

 

 

Με θέμα τις νέες εξελίξεις για τις “Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις και τις νέες Απαιτήσεις Προστασίας από Κρουστικές Υπερτάσεις και Κεραυνούς” ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Σερρών πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (8/3/2023) για τα μέλη του Σωματείου ενημερωτική εκδήλωση, στην αίθουσα Γ. χρηστίδης του Επιμελητηριακού Μεγάρου των Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολούθησουν την παρουσίαση που οργάνωσε για το θέμα η κα Τάνια Κιοσσέ, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και  brand manager της εταιρείας ΕΛΕΜΚΟ ΑΒΕΕ, η οποία ανέλυσε τις νομοθετικές απαιτήσεις στον τομέα της προστασίας από εκρήξεις, παρουσίασε τα είδη των πηγών ανάφλεξης, με έμφαση στον ηλεκτρικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, ενώ έδωσε και παραδείγματα για τον τρόπο με τον οποίο οι καλές και κακές πρακτικές εγκατάστασης και συντήρησης, μπορούν να διατηρήσουν ή να ακυρώσουν μια επένδυση για την αγορά εξοπλισμού αντιεκρηκτικού τύπου. Ολοκλήρωσε τέλος την παρουσίασή της με την διαχείριση κινδύνου για προστασία από κεραυνικό πλήγμα, σύμφωνα με το νέο πρότυπο ελέγχου ΕΛΟΤ 60364.

Στην ενημερωτική εκδήλωση προσκλήθηκαν και συμμετείχαν εκτός των επαγγελματιών ηλεκτρολόγων μαθητές του ΕΠΑ.Λ. και των επαγγελματικών σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.