Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις - Εχω την απάντηση κάνε μου την πρόταση

 


 

 Αίφνης το Επιμελητήριο Σερρών αποφάσισε να τοποθετηθεί για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων στον πεζόδρομο της Κωνσταντίνου Καραμανλή . 

Προτείνοντας να επιτραπούν με όρους και προϋποθέσεις  . Η πρόταση είναι του αείμνηστου Χρήστου Μεγκλα από το 2017 τότε που η δημοτική αρχή Αγγελίδη αποφάσισε να απαγορεύσει την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων .Έκτοτε μπήκε στο συρτάρι όπου και ξεχάστηκε .

Τώρα γιατι ξαφνικά την θυμήθηκαν στο ΕΒΕΣ ??? Θα σημειώσουμε οτι εντελώς συμπτωματικά  στον δήμο Σερρών κινούνται να αλλάξουν την κανονιστική για τον πεζόδρομο της Κωνσταντίνου Καραμανλη .Με την οποία θα επιτραπεί η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων .

Οπότε και  η διοίκηση του ΕΒΕΣ ¨¨κερδίζει πόντους ¨¨ αφού δείχνει στα μέλη του οτι αγωνίζεται για τα αιτήματα τους. Και ο δήμος ικανοποιεί το αίτημα των  των επαγγεματιων του.

ΥΓ : Από το 2017 είχαμε τοποθετηθεί θεωρώντας οτι είναι λάθος της δημοτικής αρχής Αγγελίδη . Καθώς ο πεζόδρομος ¨¨ τους χωράει όλους ¨¨  και πεζούς και τραπεζοκαθίσματα .

Αλλα δεν μπορουμε να μην παραβλέψουμε οτι το όλο θέμα αντιμετωπίστηκε από την παρούσα δημοτική αρχή ¨¨φοβικά ΄¨  και θα μπορουσε να λυθει εδω και καιρο

1 σχόλιο:

  1. Μετά το κοίτα να μαθαίνεις του Γκοτση. Υιοθετησατε και την ατάκα Τερζή βλέπω. Κάντε μου ερώτηση έχω την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.