Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΚΚΕ Σερρών : Περιοδεία κλιμακίου του κόμματος στην Νιγρίτα

 


 

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Βελιώτη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, τον Δημοτικό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παπακώστα Δήμο, στέλεχος του ΚΚΕ και στελέχη του Κόμματος, περιόδευσε σε περιοδεία που διοργάνωσε η ΚΟΒ Βισαλτίας το Σάββατο το πρωί, στη λαϊκή αγορά και στα καταστήματα, στη Νιγρίτα Σερρών. Το κλίμα ήταν θερμό με ζωηρή συμμετοχή των παρευρισκόμενών.

Οι συζητήσεις με τους κατοίκους της περιοχής, τους μικροπωλητές και τους
αυτοαπασχολούμενους καταστηματάρχες, ανέδειξαν την καταστροφική πολιτική που ασκείται από την κυβέρνηση της ΝΔ για την επιβίωση των μικρομεσαίων, αγροτών μιας που η νέα Κ.Α.Π. δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την παραγωγή των προϊόντων, για την επιβίωση των μικρών καταστημάτων και γενικότερα για τη ζωή των κατοίκων στην περιοχή, με βασικές υποδομές είτε να απουσιάζουν, είτε να υπολειτουργούν.

Απέναντι σε αυτή την απαισιόδοξη περιγραφή των προβλημάτων, ο Χαράλαμπος Βελιώτης, ανέδειξε την ελπίδα της πολιτικής που προτείνει το ΚΚΕ στο λαό και συμπυκνώνεται στην εκτίμηση ΄δεν υπάρχουν πολιτικοί σωτήρες και ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό.

Αναδείχθηκαν τοπικά προβλήματα που καταγράφηκαν από το κλιμάκιο του
Κόμματος για μελλοντικές παρεμβάσεις σε δήμο και περιφέρεια. Αρκετά θετική ήταν η ανταπόκριση της νεολαίας της περιοχής που συνομίλησε σε κλίμα ανάτασης με το κλιμάκιο του Κόμματος.

Στην περιοδεία εκφράστηκαν διαθέσεις συμπόρευσης με το Κόμμα και εκλογικής στήριξης του Κόμματος.

Σέρρες 11-3-2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.