Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Πολιτική εκδήλωση με τον Κώστα Σκανδαλίδη και Κώστα Χρυσόγονο

 


 

Το Νόμο Σερρών θα επισκεφθούν την Τετάρτη 15/02, ο Βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Κώστας Χρυσόγονος. Η επίσκεψη, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών, αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα των προεκλογικών δράσεων της παράταξης στο Νομό Σερρών. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης θα συζητηθούν τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα του τόπου μας, οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Σερρών.

Η κεντρική ομιλία και η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για Νομό Σερρών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 19:00, στο Ξενοδοχείο Philippos Xenia..

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.