Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Εκλογές έρχονται ...θυμήθηκαν και την γεωθερμία

 


 

 

 Διαβάζουμε το δελτίο τύπου του δήμου Ηρακλειας το οποίο ενημερώνει οτι ο δήμαρχος Γιώργος Κουτσάκης και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΗ .Βρεθήκαν στην Αλεξανδρούπολη όπου ενημερωθήκαν για το έργο αξιοποίησης του γεωθερμικού πεδίου που υλοποιεί ο εκει δήμος .

Θα σταθούμε στην τελευταία παράγραφο του δελτίου τύπου που αναφέρει << Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε η κοινή πρόθεση ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικών για την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου του Δήμου Ηράκλειας. >>

Να ανταλλάξουν γνώσεις και πρακτικές λέει , δηλαδή ο δήμος Ηράκλειας τη γνωση και τη πρακτική να τους δώσει , όταν βρίσκεται στο σημείο μηδέν .

Και κατά δεύτερον λίγο αργά το θυμήθηκε το θέμα η δημοτική αρχή και όλως τυχαίως λίγο πριν τις εκλογές .

Ας πουν πρώτα  στους δημότες τι κάναν σε όλο αυτό το διάστημα. Γιατι εκεί στον δήμο Αλεξανδρούπολης υλοποιούν έργο με το οποίο αξιοποιούν το γεωθερμικό πεδίο .Ο Δήμος Ηράκλειας έχει κάνει έστω και μια μελέτη για τους τρόπους αξιοποίησης. Και να το πάμε λίγο πιο μακριά .Υπάρχει μελέτη  έτοιμη προς υποβολή για χρηματοδότηση  κατασκευής  έργου ??

Ή όλα αυτά θα..γίνουν στο μέλλον ???

 

ΥΓ : Εκτος και αν ο δήμος έχει κάνει ολα τα βήματα , αλλα δεν τα γνωρίζουμε . Οπότε να μας ενημερώσουν να τα δημοσιοποιουσε και να μην τους αδικουμε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.