Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Θα τερματίσουν όλοι??

 





Ο Μαραθώνιος των αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο Σερρών ξεκίνησε .Στην κούρσα μπήκαν Γιώργος Τσιμερικας .Αριάδνη Παπαφωτιου και Βαρβάρα Μητλιαγκα  Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης και αναμένουμε την Λαϊκή Συσπείρωση. Τερματισμος την 31η Αυγούστου όταν θα πρέπει να περάσουν την πόρτα του πρωτοδικείου και να επισημοποιήσουν την υποψηφιότητα τους. Τι έχουμε μέχρι σήμερα , ο Γιώργος Τσιμερικας ανακοίνωσε όνομα ,λογότυπο και την Τετάρτη τους πρώτους υποψηφίους.Η Αριάδνη Παπαφωτιου πριν ανακοινώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφια έκανε μια ( τηρουμένων των αναλογιών ) πολύ μεγάλη συγκέντρωση , παράταξη έχει , μένει να ανακοινώσει ποιοι από το 2019 την στηρίζουν και ποιους νέους έχει .Τέλος η Βαρβάρα Μητλιαγκα πλην της ανακοίνωσης τίποτε άλλο. Ούτε όνομα ούτε λογότυπο ούτε υποψηφίους. 

Και κλείνουμε άνευ σχολίου

2 σχόλια:

  1. Ο Τσιμερίκας θα κάνει μια τρύπα στο νερό, η Αριάδνη θα παραμείνει με τον εαυτό της και η Βαρβάρα θα είναι η νέα Δήμαρχος. Εδώ είμαστε και θα το δείτε αγαπητό serresbomb!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πολυ μεγάλη συγκέντρωση της Αριάδνης ήταν τρεις κι ο κούκος. Εσείς του serresbomb οι του Χρυσάφη χτυπάτε αυτούς που φοβαστε και στην προκειμένη περίπτωση φοβάστε τη Βαρβάρα.Απο την Αριάδνη κίνδυνος δεν υπάρχει γιατί απλά δεν θα κατέβει.Εντυπωσεις θέλει να δημιουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.