Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΚΚΕ Σερρών Περιοδεία κλιμακίου του κόμματος σε εργοστάσια επεξεργασίας μετάλλου


 

 

 

 

 Περιοδεια σε εργοστάσια επεξεργασίας μετάλλου πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Φλεβάρη κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο Βουλευτή του ΚΚΕ Δίμηζα Πέτρο.

Οι εργαζόμενοι σε αυτές τις εκλογές έχουν πείρα και μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα  ποιος είναι δίπλα τους, ποιος αγωνίζεται μέσα και έξω από τη βουλή στους δρόμους, ποιο Κόμμα τους λέει αλήθεια και τους καλεί να γίνουν και οι ίδιοι συμμέτοχοι στην πάλη για να αλλάξει  η ζωή τους προς το καλύτερο.
Είναι ώρα να κρίνουν ποιοι αγωνίζονται για σωματεία και εργατικό κέντρο που να είναι ζωντανά, δίπλα στον εργάτη, υπερασπιστές του δίκιου του.
Αυτοί που παράγουν τον πλούτο,  μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω αν πιστέψουν στη δύναμή τους. 
Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα σε κάθε εργάτη σε αυτές τις εκλογές να ρίξει στην κάλπη ψήφο κόκκινη, ψήφο εμπιστοσύνης στο ΚΚΕ , το Κόμμα  που ήταν, είναι και θα είναι μπροστά σε όλες τις μάχες , μικρές και μεγάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.