Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

ΚΕΔΗΣ : ¨¨Μην πυροβολείτε ¨¨ .........μόνο την πρόεδρο

 


 

 

 

Κείμενο  : Νεκτάριος Κανακάρης

Σε συνέχεια των γεγονότων και τη μη έλευση τελικά του "Τράπερ" FY στις Σέρρες, ερχόμαστε στο πολιτικό σκέλος του όλου πράγματος, στο οποίο θεωρώ ότι ως π. Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, την περίοδο 2019-2020, άλλα προπαντώς ως νέος που ζει και αγαπά τις Σέρρες, οφείλω να εκφράσω την άποψη μου.
Αρχικά, θα ήθελα να πω, πως άκουσα με απόλυτη προσοχή εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης τις προηγούμενες μέρες να βγαίνουν στα κανάλια και να κατηγορούν μόνο την Πρόεδρο της #ΚΕΔΗΣ κ. Παλάζη για την έλευση του συγκεκριμένου τραγουδιστή στη #Mascarata.
Σαφώς και ο/η Πρόεδρος θα επωμιστεί την όποια επιτυχία και την όποια αποτυχία, πράγμα το οποίο και έκανε! Είναι όμως μόνο έτσι;
Στο σημείο,λοιπόν, αυτό θα ήθελα να σκεφτώ δυνατά και να πω, πως απ’ την μικρή εμπειρία μου στις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ, μια απόφαση προτείνεται απ’την Πρόεδρο, αλλά ψηφίζεται είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία απ’ το σύνολο του ΔΣ.
Αναρωτιέμαι,λοιπόν, τι να ψήφισαν τα υπόλοιπα μέλη στην πρόταση της κ. Παλάζη; Μόνη της αποφάσισε να έρθει ο FY; Πάντως σίγουρα δεν αποφάσισε μόνη της να ακυρώσει την έλευση του. Ποιοι ψήφισαν υπέρ της πρότασης; Τα υπόλοιπα μέλη που ψήφισαν υπέρ δεν γνώριζαν;
Εγώ θα πω…φυσικά και γνώριζαν…άλλωστε στην εποχή της τεχνολογικής άνθησης δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος/α που ασχολείται με τα κοινά και κατέχει θέση ευθύνης δεν μπορεί να Googlάρει και να δει περί τίνος πρόκειται ο συγκεκριμένος τραγουδιστής.
Άλλωστε αν δεν απατώμαι στα μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ βρίσκονται και Δημοτικοί Σύμβουλοι με πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους ζητήματα και απ’ την μείζονα και την ελάσσονα αντιπολίτευση και όχι μόνο απ’ τη Δημοτική Αρχή.
Άρα όσοι/ες πρόλαβαν να βγουν και να κατηγορήσουν στα κανάλια την κ. Παλάζη, ας ρωτήσουν πρώτα τα μέλη της δικής τους παράταξης τι ψήφισαν στο συγκεκριμένο θέμα και μετά ας πουν ό,τι θέλουν. Όλοι κρίνονται για όσα λένε και όσα πράττουν πόσο μάλλον στην Πολιτική.
Άραγε οι αποφάσεις ενός θέματος που έρχεται προς ψήφιση είναι καθαρά και μόνο θέμα πολιτικής εμπειρίας; Κατά την άποψη μου, όχι! Αν τη συγκεκριμένη πρόταση και απόφαση την έπαιρνε κάποιος νέος χωρίς εμπειρία, ο κόσμος θα τον κατηγορούσε ότι ήταν άπειρος και δεν γνώριζε, αν είχε όμως πολυετή αυτοδιοικητική εμπειρία και η απόφαση που έπαιρνε ήταν ίδια με του νέου, αυτός/ή τι θα μπορούσε να θεωρηθεί; Γιατί μια φορά άπειρο δεν τον λες…
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Όλες οι αντιδράσεις22


2 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης, δεν βγαίνει από το κάδρο της διαχρονικής ευθύνης.
    Πρώτα διότι περιχαρής το ανακοίνωσε μαζί με την Πρόεδρο Παλάζη.
    Και δεύτερο διότι είναι ο τελευταίος που απολογείται για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής,
    Δεν είναι Δήμαρχος μόνο για τα συγχαρίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ Κανακάρη , ήσασταν αντιπρόεδρος της κεδης ως πολίτης που δεν εξελέγη δημ σύμβουλος με τη Συμμαχία.
    Παραιτηθηκατε;
    Σας έδιωξαν;;
    Πείτε τα όλα.
    Είχατε τέλεια συνεργασία φαντάζομαι με την κ Παλάζη .
    Για πείτε μας λοιπόν , για να ξερουμε ποιος λέει τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.