Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Προς Πέτρο Αγγελίδη ενταύθα

 


 

 Θα είχε πολυ ενδιαφέρον να σχολίαζε ο πρώην δήμαρχος και ιδρυτής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων τα όσα είπε ο κ Χράπας στην σημερινή συνέντευξη τύπου όπου ανακοίνωσε την προσχώρηση του στην Συμμαχία Σερραίων.

 Ο κ Χράπας λοιπόν ανέφερε οτι οι λόγοι που Συμμαχεί με τον κ Χρυσαφη είναι γιατι έχει πρόγραμμα έχει κάνει φοβερή δουλειά , η παρούσα δημοτική αρχή ειναι συνέχεια της προηγούμενης .Ενω για το θέμα των LED τόνισε οτι οι πρόταση της Συμμαχίας είναι ίδια με  αυτή της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑς και διαφέρουν μόνο ως προς την διαδικασία .

Τι λετε και σεις κ Αγγελίδη

2 σχόλια:

  1. Θα πρέπει να σου απαντήσει ? Αν θα απαντούσε θα τον κατηγορούσατε όλοι μα όλοι ότι εμπλέκεται , ψάχνεις κάτι για να τον μέμψεις ? Σαν τον Αγγελίδη κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα αυτά τα μοιρακια της αυτοδιοίκησης που περιφέρονται αέναα από πολιτικούς που τους ανέδειξαν και αυτοί ανεφελα και προκλητικά και αχάριστα πρόδωσαν,για μια θεσουλα που θα ικανοποιεί την ματαιοδοξία και κομπλεξισμο που τους διεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.