Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Ένα διαζύγιο και ένας γάμος με τις ... ευλογίες του Ηλία Γκότση

 


 

 

 

 

 Την ανεξαρτητοποίηση  ( από την παράταξη του )και την προσχώρηση στην Συμμαχία Σερραίων του Παντελη Χράπα .Σχολίασε μιλώντας τόσο στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ όσο και στο ΔΙΚΤΥΟ  o επικεφαλης της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων κ Ηλίας Γκότσης . Ο  κ Γκότσης δεν άσκησε καμιά κριτική στην απόφαση του κ Χράπα αλλά την  δικαιολόγησε  αφού όπως είπε η παράταξη τους έχει διαλυθεί και δεν θα είναι παρούσα στις εκλογές  του 2023 . 

Μάλιστα όπως είπε γνώριζε την απόφαση του κ Χράπα από τον περασμένο Οκτώβριο και τότε του είχε συστήσει να περιμένει .

Βέβαια καμιά από τις δύο κυρίες (Μωραιτη , Ναβαλη ) δεν ρώτησαν τον κ Γκότση τι μεσολάβησε.Και από κει που με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με δηλώσεις του στους Σερραικους τηλεοπτικούς σταθμούς .Καλούσε τον κ Χράπα να φύγει από την παράταξη γιατι είχε συμπράξει με την Συμμαχία .Σήμερα σχεδόν με τις δηλώσεις του τον επιβράβευσε για την απόφαση του

5 σχόλια:

  1. Η απάντηση είναι απλή: Ο Γκότσης περιμένει εναγωνίως από τον Χρυσαφη να τον καλέσει στον συνδυασμό του. Τώρα δίνει εξετάσεις ο Γκότσης. Το μάθημα στο οποίο εξετάζεται τώρα είναι το μάθημα της αφωνιας. Τα αποτελέσματα με τις πανελλαδικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γκότσης πέτυχε τον σκοπό του. Ανάγκασε τον Χράπα να ανεξαρτητοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γκότσης έχει απορρίψει πρόταση του Χρυσάφη εδώ και καιρό, γιατί είναι κύριος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γκότσης περιμένει εναγωνίως το κάλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.