Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Γραφείο Στήριξης Ανέργων

 

 
 
 
Γραφείο Στήριξης Ανέργων: Νέα υποστηρικτική δομή από τον Δήμο Σερρών
Στη λειτουργία Γραφείου Στήριξης Ανέργων προχωρά ο Δήμος Σερρών για την ενίσχυση της απασχόλησης και της σύζευξη της ζήτησης και της προσφοράς εργασίας, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας Σωτηρίας Πάνου – Αναστασιάδου.
Το Γραφείο Στήριξης Ανέργων αποτελεί μία νέα δωρεάν υπηρεσία του Δήμου μας, με την οποία υλοποιούμε μία ακόμη προεκλογική μας δέσμευση στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.
👉🏻Στόχος του Γραφείου Στήριξης Ανέργων, το οποίο λειτουργεί στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερρών, είναι η σύζευξη της ζήτησης και της προσφοράς εργασίας μέσω της ενίσχυσης των μηχανισμών πληροφόρησης των Δημοτών για τις θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις που λειτουργούν στον Δήμο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.