Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Σύριζα Σερρών : Η περιφέρεια η Αχίλλειος πτέρνα

 


 

 

 Δύο έδρες είχαν στόχο οι σύντροφοι της Σερραικης Συριζαιικης πολυκατοικίας .Βέβαια με την μείωση των εδρών και το εκλογικό μέτρο να πάει στο 20% . Αυτο φαντάζει δύσκολο και το πρώτο μέλημα πλέον θα είναι να κρατηθούν πάνω από το 20% .

Το 2019 το ποσοστό του Συριζα ήταν 23,25% . Αχίλλειος πτέρνα αποδείχθηκε η περιφέρεια. Αφού στον δήμο Σερρών το ποσοστό ήταν 25,07%  και ήταν αυτό που κράτησε το ποσοστο του νομου . Αφου στον δήμο Σερρών βρίσκεται το 37% του εκλογικού σώματος . Επίσης και οι ψηφοφόροι στα τμήματα ετεροδημοτών  έβαλαν το λιθαράκι τους τους προσφέροντας κοντα στο 2%  επι του συνόλου των ψήφων . Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο οτι το χαμηλότερο ποσοστο ο Σύριζα το πήρε στον δήμο Νεας Ζίχνης από όπου έλκει την καταγωγή του ο βουλευτής του κόμματος Λευτέρης Αβραμάκης

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.