Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Μήπως χάσατε το μέτρο κ βουλευτα ????

 


 

 

 

 

Ανίκανο , άχρηστο και αποτυχημένο Μαυρογιαλουρο χαρακτηρίζει τον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιαδη ο Σερραίος βουλευτής του Συριζα Λευτέρης Αβραμάκης . Θα μου πείτε αυτά γίνονται στα πλαίσια της πολιτικής κριτικής. Μονο που δεν ξέρω αν πολιτικός αντίπαλος χρησιμοποιούσε τους ίδιους χαρακτηρισμούς για τον κ Αβραμακη πως θα αντιδρούσε ο βουλευτής. Και να το πάω και λίγο παραπέρα. Σκεφτείτε αν στα πλαίσια ( πάντα της πολιτικής κριτικής ) να χρησιμοποιούσε κάποιο SITE αυτούς τους χαρακτηρισμούς .Ποια θα ήταν η αντίδραση του .Είπαμε πολιτική αντιπαράθεση , αλλά να υπάρχει και μέτρο , κάτι που έχουμε την εντύπωση οτι ο κ Αβραμάκης το έχει χάσει αρκετές φορές

Η αναρτηση του

 

 

 

 

 Ανίκανε και άχρηστε Γεωργιάδη με 60% και πλέον καπέλο ακριβότερα τα προϊόντα στην ελληνική αγορά σε σχέση με τα Σούπερ Μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας. Σε χώρες με πολύ καλύτερους μισθούς, με ενισχυμένη αγοραστική δύναμη και υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, τα Ελληνικά προϊόντα πωλούνται εώς και 65% φθηνότερα. Τι δεν καταλαβαίνεις ρε αποτυχημένε μαυλογιαλούρε? Ελέγχους θα κάνεις? θα επιβάλλες κανένα πρόστιμο(που θα μπει και στα ταμεία του κράτους)? ή θα κρύβεσα πίσω από το <<αναποτελεσματικό >> καλάθι του νοικοκυριού και τα ψέματα σου? Ο κόσμος υποφέρει από την ακρίβεια και την ασχροκέρδεια και εσύ..στον κόσμο σου... μόνος ....καημό σου η κηδεία... του ...έκπτωτου!

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.