Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Νέας Ζίχνης : Ανακοίνωση για τις επανασυνδέσεις ρεύματος


Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νέας Ζίχνης,  ενημερώνει τους Δημότες ότι  με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Οικονομικών, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 276/23.01.2023), επεκτείνεται το πρόγραμμα που αφορά στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος για ευάλωτα νοικοκυριά, τα οποία έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Συγκεκριμένα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, δικαιούχοι του εφάπαξ ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης είναι τα νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος που έχουν  ληξιπρόθεσμες οφειλές και η αποσύνδεση από το δίκτυο έχει συντελεστεί έως και την 31 Δεκεμβρίου 2022.
Υπενθυμίζουμε ότι βασική προϋπόθεση είναι οι καταναλωτές να είναι αποσυνδεδεμένοι από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και να παραμένουν αποσυνδεδεμένοι μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Επίσης, η αποσύνδεση να έχει γίνει στην παροχή ρεύματος της κύριας κατοικίας τους.
Για πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε  στο τηλέφωνο 2324350617.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.