Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Σύριζα Σερρών : Μας χωρίζει ιδεολογική και πολιτική άβυσσος ..αλλα

 


 

 

 Μετά την κομματική οργάνωση του ΚΚΕ και η     ΝΕ του Σύριζα καταδικάζει τους βανδαλισμούς έξω από το σπίτι του προέδρου της ΝΟΔΕ Θόδωρου Καμπούρη

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 Με τη Νέα Δημοκρατία και τους τοπικούς εκφραστές της, μας χωρίζει ιδεολογική και πολιτική άβυσσος. Εκφράζουμε δύο διαφορετικούς κόσμους.
Ωστόσο, είμαστε κατηγορηματικοί αντίθετοι  στους βανδαλισμούς έξω από την οικία του προέδρου της ΔΕΕΠ Σερρών  της ΝΔ. Οι  επιθέσεις αυτές είναι μη αποδεκτές και απερίφραστα καταδικαστέες, όπως και κάθε πράξη εκβιασμού και προπηλακισμού. Αποτελούν  αντικειμενικά άλλοθι στην πιο ακραία και αντιλαϊκή κυβέρνηση η οποία  υλοποιεί πολιτικές που κατεδαφίζουν την κοινωνία
Τέτοιες ενέργειες στρέφονται ευθέως κατά της δημοκρατικής μας λειτουργίας επενδύοντας στον φόβο, και δεν γίνονται ανεκτές από το πολιτικό μας σύστημα και την κοινωνία.
Αυτή η κυβέρνηση δεν θα ανατραπεί με νυχτερινές ύποπτες προβοκάτσιες. Αυτή η κυβέρνηση θα πέσει με πάταγο και θα είναι ντάλα μεσημέρι. Θα ανατραπεί στο φως της μέρας με τους λαϊκούς αγώνες και την ετυμηγορία του κυρίαρχου ελληνικού λαού.


Σέρρες 05.01.2023
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.