Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Δύο υποψήφιοι που δεν πειθουν μέχρι στιγμης

 





Στην Ελλάδα είσαι οτι δηλώσεις είπε πριν από πολλές δεκαετίες ο ηθοποιός Τζαβαλάς Καρούσος και  τη διέδωσε ο Γιάννης Τσαρούχης, ζωγράφος και σκηνογράφος.

Μέχρι στιγμής λοιπόν στον δήμο Σερρών έχουμε τον Γιώργο Τσιμερικα και την Βαρβάρα Μητλιάγκα οι οποίοι δήλωσαν υποψήφιοι δήμαρχοι . Όμως επειδή ο χρόνος κυλά φαίνεται οτι και οι δύο μέχρι στιγμής δεν πείθουν τους Σερραιους δημότες . 

Η κ Μητλιάγκα πέραν του δελτίου τύπου ( και μιας δήλωσης στους Σερραικους τηλεοπτικους σταθμούς )τίποτε άλλο. Χωρίς όνομα και λογότυπο παράταξης και με θέματα ανοιχτά εντός της παράταξης από την οποία προέρχεται . Παραμένει σιωπηλή δημιουργώντας ερωτηματικά για το πότε θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα ( ανακοίνωση προγραμματικής διακήρυξης , ονόματα υποψηφίων κ.λ.π  ).

Στο ίδιο μήκος κύματος ο κ Γιώργος Τσιμερικας ( αν και ανακοίνωσε όνομα και λογότυπο )

Δεν περνά απαρατήρητο οτι εδώ και ένα μήνα που και οι δύο ανακοίνωσαν την πρόθεση υποψηφιότητας. Δεν έχουμε ακούσει να πουν κουβέντα για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής  .

 ΥΓ : Εσχάτως διαρρέεται από το περιβάλλον και των δύο οτι είναι νωρίς και οι οποίες κινήσεις θα γίνουν μετά τις Εθνικές εκλογές 

 

2 σχόλια:

  1. Φυσικά εννοείται ότι η Δημοτική Αρχή Χρυσάφη, έχει πείσει τους Σερραίους δημότες και είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι σήμερα πορεία του;
    Μήπως τελικά δεν έπεισε η δημοτική αρχή Χρυσάφη και κάνετε συμψηφισμό;
    Να το δημοσιεύσεις, είναι μια άλλη προσέγγιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε του serresbomb, γύρνα το χρόνο πίσω και πάνε 10 μηνες, πριν τις εκλογές του Μαΐου του 2019 και πες μας με ντοκουμέντα, τι είχε κάνει ο Χρυσάφης τότε ως υποψήφιος δήμαρχος και είχες πεισθεί από τον Χρυσαφη. Σου απαντώ τίποτε απολύτως δεν έκανε. Τότε όμως δεν έλεγες για τον Χρυσάφη, αυτά που τώρα λες για Τσιμερικα και Μητλιαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.