Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Τα εκλογικα μυστήρια της Θεσσαλονίκης

 


 

Ποια είναι η εναλλακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν τελικά ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές; Να θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα στην Α’ Θεσσαλονίκης.

*** Αυτό είναι λίγο έως πολύ γνωστό. Τι δεν είναι; Μια άλλη εναλλακτική που φέρεται να εξετάζεται και υποστηρίζει το εξής: Να βολιδοσκοπηθεί ο έτερος Κώστας Καραμανλής, του Αχιλλέα, μήπως θα ήθελε αυτός να «κατέβει» στη Θεσσαλονίκη.

  Η εκτίμησή μου; Αποκλείεται. Δεν αφήνεις τη σιγουριά των Σερρών εύκολα. Αν και όσοι γνωρίζουν λίγο από Θεσσαλονίκη, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι με το επίθετο «Καραμανλής», το ρεκόρ στις κάλπες είναι αυτονόητο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

1 σχόλιο:

  1. Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για τις Σέρρες και λογικά θα συνεχίσει να κάνει πράγματα για τον νομό, ακόμη κι αν εκλεγεί σε αλλού. Θα συνέφερε τον νομό να εκλεγεί ο Καραμανλής σε άλλη εκλογική περιφέρεια, θα είναι σαν να μην χάσαμε την 6η έδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.