Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Με τους υπολοιπους οφειλέτες τι θα κάνετε ????


 

 

 

 Η ΔΕΥΑΣ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ( αφού το ταμείο είναι μείον ) δείγμα οτι στο χθεσινό ΔΣ της επιχείρησης αποφασίστηκε να μην πληρωθεί ο λογαριασμός της ΔΕΗ  ( διότι δεν υπάρχουν χρήματα ) Εδω να κάνουμε μια παρένθεση και να θυμίσουμε οτι στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που συζητήθηκε το θέμα ο κ Σάκης Γάτσιος τα είπε . Και μάλιστα την επόμενη ημέρα οταν σε τηλεοπτικό σταθμό είπε οτι η ΔΕΥΑΣ δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ , από την ΔΕΥΑΣ έσπευσαν να το διαψεύσουν .Χθες λοιπόν το ΔΣ της ΔΕΥΑΣ αποφάσισε να δώσει προθεσμία μέχρι τέλος του Φλεβάρη στον δήμο να τακτοποιήσει τις οφειλές διαφορετικά να προχωρήσει στην έκδοση διαταγής πληρωμής .

Το ερώτημα βέβαια είναι τι κάνει η επιχείρηση με τους υπολοίπους μεγαλοοφειλέτες . Γιατι  10 εκατ ( αν αφαιρέσουμε τα 2,5 του δήμου ) δεν έγιναν από τα 100 και 150 ευρώ των νοικοκυριών

Η ΔΕΥΑΣ Θα κινήσει την   ίδια διαδικασία που απειλεί οτι θα κινήσει κατά του δήμου

 


 

 

1 σχόλιο:

  1. Καλά ο Γάτσιος είναι μέλος το ΔΣ εδώ και τέσσερα χρόνια τι έκανε; περίμενε να φτάσει σε αυτό το σημείο η επιχείρηση και να βγει στα κανάλια μα μαρτυρησει το τι γίνετε και λέγεται στα ΔΣ; Μπράβο του τότε αν το θεωρείτε μαγκιά αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.