Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Αποστάσεις από Γιώργο Τσιμερίκα , παίρνει ο Βασίλης Τερζής ?????

 


 

 

 

 Απάντηση στην ανάρτηση μας για τα ονόματα που θα στελεχώσουν την παράταξη του Γιώργου Τσιμερικα .Δίνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τερζής .Ο οποίος διαψεύδει οτι είναι μεταξύ των στελεχών της παράταξης .Αλλά επι της ουσίας  ( του δώσαμε την αφορμή ).Να κάνει γνωστο οτι έχει αρχίσει και παίρνει αποστάσεις .Επιβεβαιώνοντας τις φήμες οτι είναι δυσαρεστημένος με την επιλογή του κ Τσιμερικα , καθώς αν δεν βρίσκονταν ¨¨το μεγάλο όνομα ¨¨ ήθελε να είναι αυτός υποψήφιος δήμαρχος

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΤΕΡΖΗ

Αγαπητοί (γιατί είστε αρκετοί) «σμπίρο», ως εν ενεργεία, στη 2η συνεχόμενη θητεία, 

Δημοτικός Σύμβουλος και ευτυχώς ανεξάρτητος από το Νοέμβριο του 2021, η ανακοίνωση ή όχι της συμμετοχής μου, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και με ποια παράταξη θα γίνει από εμένα.

 Έχουμε δρόμο, ο οποίος κρύβει εξελίξεις και εκπλήξεις, θετικές και αρνητικές ανάλογα σε ποια πλευρά τοποθετείσαι.

 Ευχαριστώ, με τιμή Βασίλης Τερζής 

4 σχόλια:

  1. Εσείς αυτό καταλάβατε?
    Εγώ κατάλαβα ότι η οποιαδήποτε ανακοίνωση των ονομάτων, του χρόνου και του τόπου που θα γίνουν, είναι επιλογή των υποψηφίων και του επικεφαλής.
    Εσείς ως blog κάνετε ύποπτες εικασίες, ανυπόστατες.
    Οπότε αρκεστείτε σε αυτά που γράφει ο Βασίλης Τερζής, και όχι σε αυτά που σας βολεύει ή βολεύει σε κάποιους.
    Ελπίζω να το δημοσιεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσφαλμένη πληροφόρηση ή ίντριγκα;
    Ευσεβής σας πόθος ή πολιτική μηχανορραφία;
    Επιμένω!!!
    έχουμε δρόμο, ο οποίος κρύβει εξελίξεις και εκπλήξεις,
    θετικές και αρνητικές ανάλογα σε ποια πλευρά τοποθετείσαι.
    «Οὕτως ἔσονται οἱ ἔσχατοι πρῶτοι καὶ οἱ πρῶτοι ἔσχατοι·
    πολλοὶ γάρ εἰσι κλητοί, ὀλίγοι δὲ ἐκλεκτοί».
    Ευχαριστώ, με τιμή
    Βασίλης Τερζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όνειρα θερινής νυχτός! Προσπαθείτε να δημιουργήσετε πρόβλημα εκ του μηδενός. Πολύ σωστά λέει ο Τερζης. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του θα γίνει από αυτόν επίσημα και όχι από τον κάθε "σμπιρο", οπως λέτε τους πληροφοριοδότες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ακρον άωτον της οιησης : να θεωρει οτι μπορει να αποτελεσει παραγωγό εκπληξεων και ... εξελιξεων !! Εγω ξερω οτι για να παραγάγεις (και οχι... παράξεις) τετοια, πρεπει να εισαι : υπολογισιμος, δυνατος, νοήμων, πεπαιδευμενος, σκεπτομενος κλπ κλπ. Το δευτεροκλασατο, γυαλιστερο κοστουμι, το κολλαρισμενο πουκαμισο, η ασορτι γραβατα, το laptop, συνδιαστικα με τα ξεροκαταπηματα και τα επιμερους κοκκινισματα, δεν μπορουν να πεισουν κανεναν Πολιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.