Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Αμφίπολης : Απογοητευτικη η πρώτη του Μπαχ. Μπαχαρόπουλου


 

 

 

 

 Την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης του παρουσίασε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφίπολης κ Μπαχάρης Μπαχαρόπουλος . Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός όπως λέει ο λαός .Τότε το ξεκίνημα του κ Μπαχαρόπουλου προμηνύει οτι το ταξίδι προς την Ιθάκη των εκλογών του 2023 πιθανόν να μην ολοκληρωθεί. Αφού  ο αριθμός αυτών που έδωσαν το παρόν ήταν απογοητευτικά μικρός. Όπως σημειώνουν οι παροικούντες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ . Ακόμη πιο απογοητευτικός ήταν ο αριθμός των ασχολούμενων με τα κοινά της περιοχής . Βέβαια ο σμπίρος έχει και παραλειπόμενα, καθώς μετά το πέρας της εκδήλωσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ για αυτούς που πίεσαν τον κ Μπαχαρόπουλο να προχωρήσει στην ανακοίνωση. Χωρίς να υπάρχει ο επαρκής χρόνος ώστε η εκδήλωση να προετοιμαστεί σωστά. Ακόμα και η ημερομηνία ( ανήμερα των Φώτων ) ήταν λάθος , κάτι που κάποιοι είχαν σημειώσει όταν αποφασίστηκε αλλα δεν εισακούστηκαν .

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα. Ήμουν και εγώ εκεί. Ο διάδρομος και η αίθουσα ήταν γεμάτη, ενώ πολύς κόσμος παρέμενε έξω και παρακολουθούσε την παρουσίαση από τα παράθυρα. Ήταν περίπου 180 δημότες και δημότισσες του Δήμου Αμφίπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.