Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου ξεπέρασε τα 4,30 μ. και ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν

 


 

 

 

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου (ΓΣ Σέρρες 93) άνοιξε σήμερα τη σεζόν στο φεστιβάλ κάθετων αλμάτων στη Θεσσαλονίκη και το έκανε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Η 18χρονη αθλήτρια ξεπέρασε τα 4,30 μ. στο επί κοντώ πέτυχε μεγάλο ατομικό ρεκόρ κι έβαλε από νωρίς τις βάσεις για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που θα γίνει το καλοκαίρι στην Ιερουσαλήμ. Η αθλήτρια του Σάββα Κεφαλίδη βελτίωσε δύο φορές το ρεκόρ της, αφού νωρίτερα είχε πετύχει 4,20 μ. και μετά την δεύτερη επιτυχημένη στα 4,30 μ. επέλεξε να ολοκληρώσει τον αγώνα της. Η 17χρονη Εβίνα Παναγιώτου (Ερμής Κωνσταντινούπολης) ήταν δεύτερη με 3,80 μ. κι έδειξε πως και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία της. Η 16χρονη Γεωργία Τρανού (Πυγμή Ευόσμου) είναι ανερχόμενη αθλήτρια στο αγώνισμα κάτι που έδειξε και το σημερινό της 3,70 μέτρα,

Η Τριανταφύλλου το καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 και φέτος είναι πρώτη της χρονιά στην κατηγορία Γυναικών Κ20. Η νεαρή είχε ατομικό ρεκόρ 4,15 μέτρα.

Η Παναγιώτα Δόση ξεκίνησε τους αγώνες στη σεζόν με άλμα στα 1,79 μ. κι έδειξε πως είναι σε θέση να ανέβει ακόμη υψηλότερα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η κορασίδα Δέσποινα – Δανάη Ελληνούδη (ΟΦΚΑ Σέρρες), που ήταν δεύτερη στο ύψος με 1,76 μέτρα. Η Νικολέτα Μιχαηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν τρίτη με 1,69 μέτρα.

Στο επί κοντώ των Ανδρών ο Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης) ήταν νικητής με άλμα στα 5,20 μ. και ακολούθησαν ο Γιώργος Παπαναστασίου (ΑΣ Ολυμπιακή Δομή) με 5,10 μ. και Δημήτρης Τσιμπούλης (ΑΟ Φιλοθέης) με 4,75 μέτρα.

Στο ύψος ο Γιώργος Φράγγογλου (ΟΦΚΑ Σέρρες) ήταν πρώτος με 2,12 μ. και ακολούθησε ο 18χρονος Ανδρέας Μίτα (ΑΣ Πρέβεζας) με 2,09 μ. και ο 17χρονος Πασχάλης Γεννίκης (ΟΦΚΑ Σέρρες) με 2,00 μ.

 

 https://www.segas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.