Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

ΟΠΑΚΠΑ : Κοίτα να μαθαίνεις - 3,5 χρόνια απραξίας στο Εθνικό στάδιο

 


 

 Μπορεί να περηφανεύονται στον ΟΠΑΚΠΑ οτι το Εθνικό στάδιο Σερρών έχει το μοναδικό στην Ελλάδα τάπητα που είναι πιστοποιημένος .Εδω να θυμίσουμε οτι το έργο σχεδιάστηκε από την δημοτική αρχή Αγγελίδη , χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση Συριζα και η τωρινή δημοτική αρχή απλώς το υλοποίησε . Όμως μέχρι εδω , γιατι μιλώντας το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑς κ Γιάννης Λιουμπας , περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση που βρίσκονται ολοι οι υπόλοιποι βοηθητικοί χώροι του σταδίου

Μάλιστα ο κ Λιούμπας ανέφερε οτι θα προτείνει στον ΣΕΓΑΣ να διοργανωθεί φέτος στις Σέρρες  το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου  ανδρών και γυναικών .

Αν σας παρηγορεί εκει στον ΟΠΑΚΠΑ ο κ Λιουμπας είπε οτι το στάδιο έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του εδώ και πολλά χρόνια .Οπότε και οι προηγούμενοι και οι πιο προηγούμενοι από σας δεν κάναν τίποτε 

1 σχόλιο:

  1. Το πανελλήνιο ανδρών γυναικών πήγε στον βόλο. Όπως και ο΄λα τα υπόλοιπα έχουν δοθεί και οι Σέρρες μείνανε εκτός. Το στάδιο είναι στο μαύρο του το χάλι. Βάρη χαλασμένα, χόρτο αγριάδα και ξερό, αποδυτήρια τουαλέτες να ντρέπεσαι να μπεις, εξοπλισμός από το 2006.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.