Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Με το τάξιμο δεν έχασε κανένας δήμαρχε


 

 

 

Τον δήμαρχο Βισαλτίας Αθανάσιο Μασλαρινο φιλοξένησε η Ελένη Μωραιτη κατά την διάρκεια της εκπομπής της στο ΤΗΕΛΕΠΙΛΟΓΕΣ . Ο Δήμαρχος μίλησε για την οριστικοποιήση της παραχώρησης των ιαματικών πηγών Θερμών στον δήμο Βισαλτίας . Τα οποία σύμφωνα με τα όσα είπε ο δήμαρχος θα τεθούν σε πλήρη λειτουργία σε 3 έως 5 χρόνια .Βέβαια για να γίνει εφικτό αυτό ( και ερμηνεύοντας τα όσα είπε ο δήμαρχος ) , θα πρέπει να γίνει μελέτη να προσληφθούν εξωτερικοί συνεργάτες κ.λ.π . Μάλλον εδώ φαίνεται να δικαιώνεται ο δημοτικος σύμβουλος Τόλης Ντολκος ο οποίος σχολιάζοντας την παραχώρηση αναρωτήθηκε αν η δημοτική αρχή ξέρει τι θα κάνει με την αξιοποιήση τους.

Μάλιστα ο δήμαρχος θέλοντας να δειξει οτι υπάρχει όραμα ανέφερε οτι πλησίον των εγκαταστάσεων ο δήμος σχεδιάζει να κατασκευάσει ανοιχτό κολυμβητήριο . Το οποίο βέβαια στην καλύτερη θα είναι έτοιμο σε 5 με 7 χρόνια .Αφου θα πρέπει να γίνει μελέτη να υποβληθεί για χρηματοδότηση , να εγκριθεί η χρηματοδότηση κ.λ.π .Αλλά εδώ πάει γαντι η λαικη ρήση με το τάξιμο δεν έχασε κανένας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.