Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο Στέφανος Φωτιάδης , η Βαρβάρα Μητλιάγκα και η λογική του ΄΄ακτιβιστικού λαϊκισμού΄΄

 


 

 

 

Γράφει  Ένας αναγνώστης της “Le Monde diplomatique”

 

 

Υπενθυμίζω σε όσους σχολιαστές κατακρίνουν την κ.Βαρβάρα Μητλιάγκα, για τον τρόπο που ως Δημοτική Σύμβουλος ασκεί την κριτική της εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι είναι ενταγμένο μέλος μια αυτοδιοικητικής ομάδος με επικεφαλής τον κ. Στέφανο Φωτιάδη. 

Εναν έμπειρο αυτοδιοικητικό που έκανε την Σερραϊκή κεντροδεξιά για μια τετραετία, να βλέπει από μακρυά ΄΄τα τραίνα της νομαρχίας΄΄ να περνούν.  Θα προσέγγιζε την πολιτική ασέβεια ενδεχόμενη απόφαση της,  να λειτουργήσει με όρους και λογικές ΄΄ακτιβιστικού λαϊκισμού΄΄,  απλά και μόνο για λόγους εφήμερου επικοινωνιακού εντυπωσιασμού. 

 Για όσους την γνωρίζουν εκ του σύνεγγυς,αντιλαμβάνονται, ότι αυτό είναι κάτι που δεν συνάδει ούτε με το επίπεδο της  θωρακισμένης πολιτικής της φιλοσοφίας, ούτε με το αντίστοιχο  των αυτοδιοικητικών της προσανατολισμών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.