Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Νοσοκομειο Σερρών : Κοίτα να μαθαίνεις - ¨¨ Ακύρωσαν ¨¨¨¨ ...... την διοικηση

 


 

 

Η καλή είδηση είναι οτι στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ  η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξόπλισε με ένα  Νέο υπερσύγχρονο υπερηχογράφο το νοσοκομείο Σερρών .Μάλιστα το επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν στο νοσοκομείο και άλλα μηχανήματα . Να αποδώσουμε τα εύσημα στον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και στον αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο .

Όμως στο θέμα για το πως όλο αυτό το επικοινώνησαν στον Σερραικο λαό εκεί  το ¨¨καψαν ¨¨ .

Ποιος έσπευσε να κάνει τις δηλώσεις στα ΜΜΕ ?? Ο Διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου  ο κ Μπαλαξης ο οποίος δεν παρέλειψε  να πλέξει το εγκώμιο του κ Σπυρόπουλου και του κ Τζιτζικώστα . Βέβαια το ότι ο κ Μπαλαξης είναι περιφερειακός σύμβουλος ( εκλεγμένος με την παράταξη Τζιτζικώστα ) και εντεταλμένος για θέματα υγείας της ΠΕ Σερρών .Οπότε τα καλά του λόγια ...

Δεν θα μπορούσε για το θέμα τις δηλώσεις να τις κάνουν ο διοικητής κ Φαρμάκης ή ο υποδιοικητής κ Πεγίδης. Οι οποίοι αν δεν κάνουμε λάθος σε συνεργασία με την περιφέρεια έτρεξαν και το γραφειοκρατικό κομμάτι .

Επικοινωνιακό αυτογκόλ σύντροφοι εκει στην περιφέρεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.