Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Σέρρες : Χριστούγεννα -Το σκοτάδι είναι βαθυ εκτος του κέντρου της πόλης


 

 

 

 

 Τρεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και πιστεύουμε οτι έχει ολοκληρωθεί ο στολισμός της πόλης των Σερρών . Δυστυχώς ( και μεταφέρουμε την άποψη πολλών ) , σε ότι αφορά τον στολισμό της πόλης. Η δημοτική αρχή δεν πιάνει την βάση .Εκτός του κέντρου της πόλης ( πλατεία Ελευθερίας, Εμπορίου ) και των δρόμων που εφάπτονται των δύο πλατειών . Απο κει και μετά το σκοτάδι είναι βαθύ. Στην οδό Βενιζέλου είσοδο της πόλης για όσους έρχονται από την Θεσσαλονίκη , τα προσχήματα σώζει το κτήριο της ΔΕΥΑΣ από κει μετά βαθύ σκοτάδι και θα πρέπει να φτάσεις μετά τον κόμβο στο ύψος του Γατίδη για να δεις φως . Η οδος Μεραρχίας μετά το κτήριο της νομαρχίας μια από τα ίδια . Ο παλιός περιφερειακός αστο καλύτερα . Οι δρόμοι εκτος κέντρου ???.Στις πλατείες στις γειτονιές την κατάσταση σώζουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που αγοράστηκαν επι θητείας Αγγελίδη .

Δυστυχώς ( για την δημοτική αρχή ) γιατι είμαστε και σε χρονιά εκλογών .Μια χαμένη ευκαιρία .Διότι για να κάνεις πολλά αρκούν και τα λίγα ( οργάνωση και σχεδιασμός χρειάζεται ) .Και το κυριότερο επαφή με την πραγματική πραγματικότητα που λέει και ο Άρης Πορτοσάλτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.