Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Να σταθειτε όλοι στο ύψος των περιστάσεων κ Χαραλαμπίδου


 

 

 

Την έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών ζητά  η δημοτική σύμβουλος κ Χαραλαμπίδου .Ώστε όπως αναφέρει να ενημερωθούν για το τραγικό περιστατικό που στοίχισε την ζωή του 11χρονου  Βασίλη .

Από την στιγμη που δεν υπάρχει το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για τα αίτια του ατυχήματος .Πιστεύουμε οτι μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου .Δεν έχει να προσφέρει κάτι επι της ουσίας , εκτός από το να βρουν την ευκαιρία κάποιοι να ασκήσουν κριτική για τυχόν λάθη και παραλείψεις .Τα τελευταία πολλά χρόνια ουδείς εκ της αντιπολιτεύσεως ασχολήθηκε (  μια φορά έστω ) με τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολικά κτήρια ( τα περισσότερα έχουν κατασκευαστεί πριν από πολλές δεκαετίες ). Παρά τις κατά καιρούς διαμαρτυρίες εκπαιδευτικών και γονέων .


Θένια Χαραλαμπίδου

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Σερρών

__________________________________________________


"Τέσσερις μέρες μετά το τραγικό γεγονός, της απώλειας μιας παιδικής ζωής μέσα στο σχολείο, που συγκλόνισε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή.

Διερωτώμαι δεν θα έπρεπε να ζητήσει ο Δήμαρχος Σερρών κ. Χρυσάφης έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ώστε να ενημερωθεί το σώμα και ο Σερραϊκός λαός υπεύθυνα και επίσημα και να εξαλειφθούν οι οποιεσδήποτε ανησυχίες και φοβίες των μαθητών, των γονιών  τους και των εκπαιδευτικών;

Να σταθεί ο καθένας στο ύψος των περιστάσεων."


Σέρρες, 9/12/2022

Οπότε το να αγωνιούν ξαφνικα  κάποιοι  με την αγωνία γονιών και εκπαιδευτικών είναι λίγο όψιμο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.