Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Αμφίπολης : Δεκτή από το δημοτικό συμβούλιο η παραίτηση της προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.


 

 

 

Δεκτή από το δημοτικό συμβούλιο Αμφίπολης έγινε η παραίτηση της προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου κ Καλακίδα Σωτηρίας .Ενώ ο ορισμός νέου προέδρου θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

 Διαβάστε το απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδριασης

 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο κ.Φραστανλή Στέργιο ο οποίος ζήτησε από τα μέλη του Δ.Σ. την αναβολή του θέματος και τη συζήτηση του σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να γίνει μία ενημέρωση της Προέδρου προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.
Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ. όπως καταγράφηκαν στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά  του δημοτικού συμβουλίου και εν συνεχεία ο Δήμαρχος πρότεινε την αποδοχή της παραίτησης της Προέδρου κας Καλακίδα Σωτηρίας και την αναβολή του ορισμού νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμφίπολης (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.), για επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού
συμβουλίου

 

 Αποδέχεται την παραίτηση της κας Καλακίδα Σωτηρίας από Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμφίπολης (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.).
2. Αναβάλλει τον ορισμό νέου προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς
Επιχείρησης Δήμου Αμφίπολης (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.) σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.